Deputatul Grațiela Gavrilescu susține interesele elevilor prahoveni

cautam-reporteri-republikanews

Deputatul Grațiela Gavrilescu a avut recent o întâlnire cu reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor. Tinerii i-au transmis deputatului problemele cu care se confruntă sistemul de învățământ prahovean.

Grațiela Gavrilescu speră ca o parte din aceste probleme să fie rezolvate cu alocarea către sistemul de învățământ a 6 procente din PIB.

”Astăzi, am avut o discuție extrem de interesantă cu Robert Avram și Răzvan Mișcă, președintele și, respectiv, secretarul executiv al Consiliului Județean Prahova al Elevilor.Cei doi tineri, foarte bine informați, care cunosc drepturile dar și îndatoririle celor pe care îi reprezintă, buni cunoscători ai artei negocierii, au dorit să îmi transmită obiectivele pe care le urmăresc, aceleași pe care și noi, cei din PPU(s-l) ni le dorim îndeplinite: educație, siguranță, sprijin pentru categoriile defavorizate, susținerea excelenței! Alocarea, prin buget, a 6% din PIB pentru educație ar fi un bun semnal că și guvernul dorește același lucru…Vom vedea!” – a scris deputatul Gratiela Gavrilescu pe pagina de Facebook.

lafesta

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here