logo
RNTV Live

Deputatul Gabriela Anghel: ”Dați PETROLUL PLOIEȘTI celor care îl iubesc! Îl merită!”

gabriela anghel (Large)
Oana Stoica

“Recunosc ca nu ma numar printre microbisti, nu mai ma numar. Au fost vremuri cand eram unul dintre ei… cand echipa nationala ne facea sa vibram la fiecare gol… Si da! Ma bucur enorm ca am fost contemporana cu acea generatie de fotbalisti si le multumesc pentru ca , prin munca, daruirea si performanta lor mi-au oferit posibilitatea sa traiesc momente unice, de care nu orice generatie se poate bucura.

Dupa acest intermezzo cam lung vin si ma intreb retoric in legatura cu aceasta problema cu marca Petrolul Ploiesti. LA CE FOLOSESTE O MARCA FARA ECHIPA si LA CE FOLOSESTE o ECHIPA FARA NUMELE SI VISUL PENTRU CARE EA S-A FORMAT? Catre PRIMAR si CONSILIUL LOCAL ma adresez acum ! Stimati si respectabili colegi, hatisul legislativ probabil va permite sa va agatati de fel de fel de chichite ca sa va puneti piedici unii altora pentru ca un partid sau altul sa iasa in fata si sa-si asume meritul! Nu mai este timpul pentru asa ceva! Pe fondul acestui comportament Ploiestiul a ajuns unde este, si nu este bine.

Bateti palma cu totii, gasiti cadrul legislativ, faceti un contract sanatos care sa incurajeze performanta, dar cu asumare si responsabilitatea clara, dati termene pentru ca nimic nu e gratis si pentru totdeauna daca nu-l meriti si DATI acestor oameni NUMELE de PETROLUL PLOIESTI pentru ca pentru el s-au reunit si in el cred. O echipa cu un alt nume ar insemna risipa de vise si energie si va fi compromisa din start. Sprijiniti acesti oameni inimosi dandu-le VISUL, LEGENDA, MOTIVATIA de a pleca la drum! Dati PETROLUL PLOIESTI celor care il iubesc! Il merita!”, este mesajul transmis de deputata Gabriela Anghel, adresat conducerii Primariei Ploiesti.

Sursa: ph-online.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor