logo
RNTV Live

Deputatul Bogdan Toader: Ploieștenii riscă să plătească în continuare pierderile de pe rețeaua primară de termoficare!

toader_parlament
Dumitrescu Vlad

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, susține că ploieștenii riscă să plătească în continuare, mult și bine, pierderile de pe rețeaua primară de termoficare!

În acest context, liderul social democraților prahoveni a solicitat public celor din conducerea Consiliului Județean Prahova și din Primăria Ploiești să prezinte ploieștenilor demersurile făcute până în prezent pentru ca proiectul cu finanțare europeană pentru reabilitarea conductelor din rețeaua primară de termoficare a Ploieștiului nu fie pierdut!

 ”După ce au stat aproape trei luni fără apă caldă, ploieștenii riscă să plătească în continuare, mult și bine, pierderile de pe rețeaua primară de termoficare!

Și asta din cauza Consiliului Județean Prahova, care abandonează un proiect cu finanțare europeană pentru reabilitarea conductelor din rețeaua primară de termoficare a Ploieștiului, prin Programul Operațional Infrastructură Mare!

Solicit public celor din conducerea Consiliului Județean Prahova și din Primăria Ploiești să prezinte ploieștenilor demersurile făcute până în prezent pentru ca acest proiect cu finanțare prin POIM să nu fie pierdut!

Când haosul domnește în deciziile și licitațiile publice, nu suferă cei ce iau hotărâri proaste, ci oamenii simpli, care așteaptă de la aleșii lor mai multă responsabilitate și implicare pentru comunitate”, a scris Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor