logo
RNTV Live

Depozitul de haine second hand Humana și două magazine din Prahova, amenzi uriase din partea comisarilor CJPC PRAHOVA

HAINE SECOND HAND
Mihai Constantinescu

Depozitul de haine second hand Humana și două magazine din Prahova, amenzi uriase din partea comisarilor CJPC PRAHOVA

Comisari din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova (CJPC PRAHOVA) au mers în control la operatorul economic SC HUMANA PEOPLE TO PEOPLE SRL – importator de articole second hand, in baza tematicii naționale.

Acțiunile de control s-au desfasurat la depozitul operatorului și la doua magazine din Ploiești. În urma acestora s-a concluzionat că mărfurile aflate la data controlului în depozitul operatorului economic, respectiv în cele două magazine, nu sunt curățate conform prevederilor legale in vigoare . S-a dispus măsura complementară de interzicere de punere pe piață pentru produse în valoare de peste 2,1 milioane lei.

Totodată, din documentele prezentate, nu se poate verifica trasabilitatea mărfurilor care pleacă din depozit către magazine pe loturi.

Operatorul economic a fost sancționat cu 4 amenzi in valoare totală de 12.000 lei. De asemenea, a fost informată Garda de Mediu Prahova in vederea dispunerii de măsuri, conform competențelor.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor