logo
RNTV Live

Conducători auto depistați de polițiștii rutieri, în timp ce circulau cu numere provizorii expirate

razie3
Theo Tănăsescu

Conducători auto depistați de polițiștii rutieri, în timp ce circulau cu numere provizorii expirate. Ultimele două cazuti au fost descopeirte ieri. Pirmul a fost depistat la ora 6.40. Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au oprit pentru control, un autoturism, care circula pe Bulevardul Independenței, din direcția centru către Gara de Sud.

Conducătorul auto a fost identificat, în persoana unui bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Ploiești. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că numerele de circulație provizorii figurează ca fiind expirate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

După aproximativ 2 ore, tot polițiștii rutieri, din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier, pe strada Ștrandului din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism, care circula din direcția Bucov către centru.

Conducătorul auto a fost identificat, în persoana, unui tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Berceni,. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că numerele de circulație provizorii figurează ca fiind expirate.

Și în această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor