logo
RNTV Live

Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, medaliate în Spania!

gimnastica CSM
Cristian Anghelescu

Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, medaliate în Spania!

La invitaţia primăriei din oraşul spaniol Leon, a Federaţiei de Gimnastică din Castilla şi a Clubului leonez „Ritmo”, gimnastele Lotului Naţional de Junioare, Miruna Ciocîrlan şi Denisa Stoian, au participat, în perioada 7-11 decembrie, la cea de-a IV-a ediţie a Turneului Internaţional „Memorial Angel Fernandez Cordoba”.

Dar şi la gala-concurs-omagiu „Homenaje Carolina Rodriguez”, un tribut adus gimnastei cu cea mai lungă carieră sportivă internaţională din lume, cu o triplă prezenţă la Jocurile Olimpice (Atena 2004, Londra 2012 şi Rio 2016), care s-a născut şi s-a pregătit în oraşul natal, Leon.

La eveniment au participat peste 300 de gimnaste de la 24 de cluburi şi opt federaţii din 20 de ţări.

Un concurs reușit pentru fermecătoarele sportive ale CSM-ului

Concursul s-a desfăşurat la Palacio de los Deportes de Leon (o multi-arenă de 8.000 de locuri inaugurată în anul 1970), într-o sală cu multiple facilităţi şi cu înălţime potrivită competiţiilor de gimnastică ritmică.

În prima zi, ambele gimnaste ploieştene au reuşit, la finalul concursului individual compus, să obţină trofeele de bronz ale categoriilor la care au participat: la junioare – Denisa Stoian, la prejunioare – Miruna Ciocîrlan.

A doua zi, în finalele pe obiecte, Denisa Stoian a reuşit să obţină medalia de argint la minge şi locul al 4-lea în finala de la cerc (la 5 sutimi de podium), iar Miruna Ciocîrlan – medalia de aur la minge şi cea de argint la măciuci.

În cadrul Galei, cele două reprezentante ale CSM Ploieşti au reuşit să obţină locul al III-lea şi premiul de 100 de euro din peste 30 de numere prezentate şi tot atâtea aspirante la unul dintre cele trei premii puse în joc.

Premiul le-a fost înmânat de însăşi Carolina Rodriguez şi de Alina Maksimenko, ultima, gimnastă olimpică ucraineancă medaliată cu bronz atât la Campionatele Mondiale din 2011, de la Montpellier, cât şi la Campionatele Europene din 2009 (Baku) şi 2011 (Viena).

Pentru această deplasare, gimnastele pregătite de Simona Puiu şi Liliana Băescu s-au bucurat şi de sprijinul sponsorilor Hidrogeo Tehnic Proiect şi Leontina Toncu Cirulli.

sursa: csmploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor