logo
RNTV Live

CSU Sibiu a învins la Ploiești echipa de baschet a CSM Ploiești

baschet
Mihai Constantinescu

CSU Sibiu a învins la Ploiești echipa de baschet a CSM Ploiești cu scorul de 80 la 65. Echipa noastă a ratat faza următoare a Cupei României. Pentru CSM Ploiești urmează, sâmbătă, debutul în noul sezon al Ligii Naţionale de Baschet.

Echipa masculină de baschet CSM Ploiești a irosit șansa de a face pasul în faza următoare a Cupei României. Disputa de pe teren propriu cu BC CSU Sibiu a arătat că la acest moment trupa antrenată de Dan Fleșeriu este cert mai puternică. După un succes mai strans la Sibiu, 80-74, oaspeții Sălii Olimpia au învins mult mai clar la Ploiești, scor 80-65. Pentru CSM Ploiești urmează, sâmbătă, debutul în noul sezon al Ligii Naţionale de Baschet, deplasarea de la Galaţi anunţându-se cu atât mai dificilă cu cât formaţia antrenată de Florin Nini a produs surpriza „optimilor” Cupei României, reuşind să o elimine pe FC Argeş Piteşti după 75-77 în tur şi 83-80 în retur, la capătul unei reprize de prelungiri.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor