logo
RNTV Live

Denisa Stoian, argint în prima zi a Turneului Internaţional de la Lisabona!

gimnastica ritmica
Cristian Anghelescu

Denisa Stoian, argint în prima zi a Turneului Internaţional de la Lisabona!

Cum se cunoaște, Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, gimnastele CSM Ploiești, împreună cu antrenoarea Simona Puiu şi coordonatoarea secţiei de gimnastică ritmică, Liliana Băescu, participă în aceste zile la GCP International Tournament Lisabona. Reprezentantele CSM Ploiești reprezintă România la această întrecere.

În cadrul concursului individual, la categoria „Junioare”, ambele sportive au reuşit performanţe foarte bune.

Mingea a făcut diferența…

Calificată la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, gimnasta  Denisa Stoian a reușit o nouă prestație de excepție, cucerirea medaliei de argint încununând un debut de an excepțional!

Medalia de aur a fost adjudecată de reprezentanta gazdelor, Rita Araujo, diferența dintre primele două făcându-se în urma prestației la exercițiul cu mingea.

Și Miruna a făcut un concurs de calibru, reușind clasarea pe locul 5! Performanțele sportivelor ploieștene sunt cu atât mai mari cu cât la startul competiției au fost prezente 56 de concurente din 16 țări: Egipt, Estonia, Finlanda, Gibraltar, Ungaria, Japan, Kazakhstan, Kirgizstan, Lituania, Portugalia, Rusia, Slovenia, Spania, Suedia, Țara Galilor și România.

Denisa a avut un total de 55.032 puncte (14.933 la cerc, 13.566 la minge, 13.733 la măciuci şi 12.800 la panglică), iar Miruna a strâns 50.966 puncte (12.433 la cerc, 12.533 la minge, 12.800 la măciuci şi 13.200 la panglică).

În această dimineață, sportivele antrenate de Simona Puiu vor evolua în finalele pe obiecte.

Revenirea în țară este prevăzută pentru marți, la miezul nopții.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor