O femeie din Urlaţi s-a trezit atacată cu un briceag chiar de o rudă de-ale sale

sursă foto Antena 3
cautam-reporteri-republikanews

Atacată de o rudă cu briceagul

O femeie din Urlaţi s-a trezit atacată cu un briceag chiar de o rudă de-ale sale.

O femeie de 70 de ani din Urlaţi a trecut prin momente terifiante după ce a fost agresată de o rudă de-ale sale. A avut însă puterea de a merge la poliţie la un sfert de oră după producerea incidentului  şi de a povesti totul În faţa oamenilor legii aceasta a a reclamat faptul că fusese agresată de o rudă – un bărbat de 38 de ani, care o tăiase cu un briceag în zona gâtului.

just insolv sprl

Imediat, victima a fost condusă la Spitalul Orășenesc Urlați, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Poliţiştii au dus apoi la sediul poliției şi pe agresor – care are antecedente penale. În faţă oamenilor legii acesta a negat cele povestite de femeie. A declarat că ar fi avut o discuție contradictorie cu femeia și aceasta ar fi căzut singură peste un gard din fier beton.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din localitate, bărbatul a fost prezentat ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de arestare preventivă însușită și promovată instanței, care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 zile.

Vezi şi https://republikanews.ro/foto-ploiesti-si-angajatii-de-la-anaf-parcheaza-ca-marii-soferi/?fbclid=IwAR1eb9vsyXYZT3q5G-2ijdiNf57ZIK1zJER4lKISnQNjMnR4uwyhpAkJdAA

Vezi şi https://republikanews.ro/un-pieton-a-fost-lovit-azi-noapte-de-masina-astazi-a-decedat-la-spital/?fbclid=IwAR0ZgVHHqJHsBb4hlgPveJGUj3CikWauuw12WMwxkt81s5z8lYNAACOt1ZY

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here