logo
RNTV Live

Denisa și Miruna participă la un turneu important din Portugalia!

gimnastica ritmica
Cristian Anghelescu

Denisa și Miruna participă la un turneu important din Portugalia!

Secția de gimnastică ritmică a CSM Ploiești le are pe gimnastele Denisa Stoian și Miruna Ciocârlan pe lista turneului internațional de la Lisabona, competiție care debutează mâine, 8 martie și se va încheia la sfârșitul week-endului.

Întrecerea este găzduită de Pavilhao Municipal Desportivo “Casal Vistoso” (una dintre sălile principale ale orașului, care găzduiește Cupa Mondială FIG în ultimii ani), complex sportiv situat în zona “Lisabona Orientală”, chiar între centru și Aeroportul Internațional Portela și care se află la mai puțin de 10 minute de ambele locuri!

Participanți din toată Europa

La întrecere vor participa peste 350 de sportive din 16 țări: Egipt, Estonia, Finlanda, Gibraltar, Ungaria, Japan, Kazakhstan, Kirgizstan, Lituania, Portugalia, Rusia, Slovenia, Spania, Suedia, Țara Galilor și România.

În afara celor două sportive, delegația echipei care reprezintă România le mai are în componență pe Simona Puiu (antrenor) și Liliana Băescu (arbitru și coordonator)

Sportivele și oficialii vor locui la hotelul Roma, locație de trei stele din capitala Portugaliei

Plecarea va avea loc la ore mici ale dimineții de mâine (04:00), cursa de linie aleasă fiind TAP, compania aeriană națională a Portugaliei.

Revenirea în țară este prevăzută pentru marți, la miezul nopții.

 

 

 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor