logo
RNTV Live

Declaratia deputatului Bogdan Toader despre noul spital din Ploiești

bogdan_toader
Mihai Constantinescu

Declaratia deputatului Bogdan Toader despre noul spital din Ploiești

“Avem următoarea situație: Consiliul Județean Prahova și Primăria Ploiești au anunțat că intenționează să construiască – fiecare în parte – câte un spital. Răfuiala tot mai aprinsă dintre președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu (care îi are aliați pe consilierii locali ai PNL) și primarul Andrei Volosevici a generat promovarea a două proiecte aproape simultan.
Și au plecat. Fiecare pe drumul lui. Volosevici, printr-o colaborare cu Banca Mondială, a propus un Spital Municipal de Urgență, care să reunească actualul Schuller și Pediatria. Consultanța acordată de Banca Mondială pentru acest proiect poate însemna că această inițiativă ar putea fi una câștigătoare. Așteptăm rezultatele colaborării dintre municipalitate și specialiștii BM și demararea procedurilor pentru licitații. În plus, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a venit la Ploiești și și-a exprimat susținerea pentru proiectul construirii spitalului municipal, apreciind chiar că proiectul propus de primarul Ploieştiului ar putea să fie un model în ceea ce priveşte dezvoltarea asistenţei medicale în marile oraşe din România.
O soluție ar fi să se lase deoparte divergențele și răfuielile politice. Ploieștenii nu vor să asiste la o continuă gâlceavă, ci așteaptă construirea unui spital nou în oraș. Sperăm ca toți consilierii locali și cei județeni să susțină acest proiect!
Fără colaborare între conducerile celor două instituții, singurii care vor avea de pierdut vor fi cetățenii. Iar de câștigat, nu va câștiga, cu siguranță, nimeni!” a transmis în declaratie Deputatul Bogdan Toader, presedinte PSD Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor