logo
RNTV Live

EXCLUSIV! Scandal monstru în PSD Prahova! Cine a fost ”executat”

PSD Ploiești
Oana Stoica

Comitetul Executiv Județean al PSD Prahova s-a întrunit în această după-amiză la Bușteni pentru a vota candidaturile pentru parlamentare. Cei 42 de membri prezenți au reușit să arunce bomba în filiala social-democrată. Cum toți cei care și-au depus CV-urile pentru a candida aveau în minte și un loc pe liste, iată că planurile le-au fost date peste cap. Conform voturilor împotrivă ale membrilor CEX, lista pentru Senat îl are acum în frunte pe Radu Oprea(actual senator PSD), pe locul doi Emanoil Savin ( primarul Bușteniului), iar pe locul trei Fabioara Ionescu – administrator public al CJ Prahova. Din cei 9 candidați pentru senat, ultimii clasați au fost Augustin Mitu ( actual senator PSD), dar și George Botez – consilier local.

La Camera Deputaților, din cei 17 candidați, în urma votului, Rodica Paraschiv ( fost prefect) ocupă primul loc, urmată de Laura Moagher – director al Parcului Constantin Stere Bucov, pe trei este Andrei Nicolae – consilier județean, iar pe patru –  Cornel Nanu – primar Cornu. Și aici, senatorul Augustin Mitu a fost ”executat” de colegi și aruncat pe locul 15. Nici Andrei Sava nu este dorit de colegii de partid pe un loc eligibil.

Senatorul Augustin Mitu nu a putut fi contactat telefonic pentru un punct de vedere. În schimb, consilierul George Botez a declarat: ”Nu comentez! Este rezultatul unui vot, dar viața merge înainte. Avem multe lucruri importante de făcut. Iar pentru mine, importantă este familia. Îmi iubesc familia mai mult ca orice pe lume!”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor