logo
RNTV Live

Decizie importantă pentru Sebastian Ghiţă şi Iulian Bădescu. Vezi ce s-a hotărât în dosarul echipei Asesoft

Decizie importantă pentru Sebastian Ghiţă Sebastian Ghiţă şi Iulian Bădescu, achitaţi
Mihai Constantinescu

Sebastian Ghiţă şi Iulian Bădescu, achitaţi

Decizie importantă pentru Sebastian Ghiţă. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis: Sebastian Ghiţă trebuie achitat în dosarul echipei Asesoft. Este vorba despre dosarul privind finanțarea ilegală a clubului.

Mai exact, fostul deputat era acuzat că i-ar fi dat fostului primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, o casă în schimbul finanţării echipei Asesoft. O cerere similară fusese formulată şi pentru Bădescu. Această decizie a fost luată luni şi nu este una definitivă.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă şi fostul primar Iulian Bădescu au fost trimişi în judecată în urmă cu  doi ani sub acuzaţiile de dare, respectiv luare de mită, abuz în serviciu şi spălare de bani.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/sentinta-in-dosarul-badescu-ghita-este-asteptata-astazi/

Potrivit digi24.ro  în cursul anului 2013, Iulian Bădescu a acordat clubului sportiv Asesoft Ploieşti o finanţare nerambursabilă suplimentară de la bugetul local, în suma de 1.500.000 lei. Pentru alocarea acelei finanţări, Iulian Bădescu ar fi pretins şi primit de la Sebastian Ghiţă, prin intermediul unei societăţi comerciale controlate de omul de afaceri, o casă de locuit situată în municipiul Ploieşti, în valoare de 1.041.600 de lei, sumă din care Bădescu a suportat personal doar 124.000 de lei.

Pentru mai multe ştiri, vizitai site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor