logo
RNTV Live

Decizie implacabilă a UEFA în cazul PSG!

PSG decizie UEFA
Cristian Anghelescu

Decizie implacabilă a UEFA în cazul PSG!

UEFA a amenințat-o pe PSG cu excluderea din ediția viitoare a Ligii Campionilor, dacă nu respectă regulile Fair Play-ului financiar. Forul continental ar fi luat această decizie după insistențele mai multor cluburi de top ale Europei.

Conform celor de la El Pais, Bayern Munich, Juventus și Real Madrid au făcut plângeri oficiale și apoi presiuni mari asupra șefilor de la UEFA după ce vicecampioana din Ligue 1 a aruncat în aer practic ultima perioadă de mercato.

Neymar și Mbappe, 367 milioane de euro!

PSG i-a recrutat Neymar, pentru 222 milioane euro, sumă plătită clubului FC Barcelona, şi pe tânărul internaţional francez Kylian Mbappe, împrumutat de la AS Monaco pentru un sezon, cu o opţiune de cumpărare de 145 milioane euro, plus alte 35 milioane bonusuri potenţiale. Cele două transferuri sunt cele mai scumpe efectuate până acum în istoria fotbalului.

Paris Saint-Germain are la dispoziţie un an pentru a îndeplini criteriile fair play-ului financiar impus de Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA). În cazul în care nu va reuși, va fi exclusă din ediția 2018/2019 a Ligii Campionilor.

Președintele Nasser Al-Khelaifi vrea să rezolve cât mai repede situația. El a contactat în finalul perioadei de mercato agenții a 8 jucători pe care vicecampioana Franței vrea să-i vândă.

Încă șase fotbaliști “pe făraș”!

Este vorba despre Di Maria, Javier Pastore, Lucas Moura, Thiago Silva, Julian Draxler, Hatem Ben Arfa, Serge Aurier şi Blaise Matuidi. Dintre aceștia, doar doi au apucat să părăseasă Parisul. Aurier a fost vândut la Tottenham pentru 25 de milioane. Iar Matiudi a plecat la Juventus în schimbul a 20 de milioane de euro.

Rămâne de văzut care sunt fotbaliștii de care PSG se va despărți în iarnă. Ținând cont că Unai Emery a cerut întăriri în linia de mijloc, e de așteptat ca formația pariziană să renunțe la mai mult de 6 jucători pentru a putea îndeplini regulile Fair Play-ului financiar.

După 7 etape disputate în noul sezon din Ligue 1, PSG e lider. Formația lui Emery a strâns 6 victorii și o remiză, având 21 de goluri marcate și doar 3 primite. Singurul pas greșit al vicecampioanei a venit chiar în ultima etapă, 0-0 cu Montpellier.

sursa: digisport

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor