logo
RNTV Live

Decizia luată în urma perchezițiilor de ieri, la hoții de cabluri electrice din cupru/ UPDATE

118846
Mihai Constantinescu

Decizia luată în urma perchezițiilor de ieri, la hoții de cabluri electrice din cupru, efectuate în comunele Valea Călugărească, Berceni și Târgșoru Vechi, la persoane bănuite de furt calificat din societăți comerciale.

Au fost puse în executare 14 mandate de percheziție domiciliară în municipiu și în comunele Valea Călugărească, Berceni și Târgșoru Vechi, la persoane bănuite de furt calificat din societăți comerciale.

13 bărbați cu vârstele cuprinse între 20 și 40 de ani au fost conduși la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada februarie – iulie 2022, persoanele bănuite ar fi sustras în repetate rânduri cabluri electrice din cupru atât montate, dar și care urmau să fie montate, precum și materiale feroase și neferoase, din incinta unor hale industriale și șantiere în lucru.

Astfel, polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbaților în cauză, fiind cercetați pentru săvârșirea a 15 acte materiale ale infracțiunii de furt calificat în formă continuată din societăți comerciale de pe raza municipiilor Ploiești și București dar și din comunele Blejoi și Bucov.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 160.000 de le

În urma probatoriului administrat, ieri, 27 iulie ., față de 7 bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor