logo
RNTV Live

Dealeri de droguri, daţi în vileag de câinele poliţist JEF. Fără ajutorul lui JEF nu ar fi găsit niciodată drogurile. Unde erau ascunse?

Droguri "mirosite" în peretele unei case
Mihai Constantinescu

Droguri “mirosite” în peretele unei case

Dealeri de droguri, daţi în vileag de câinele poliţist JEF. Fără ajutorul lui JEF nu ar fi găsit niciodată drogurile. 

Partenerul patruped al poliţiştilor a reuşit foarte uşor să dea de urma borcanului cu droguri pe care dealerii l-au ascuns în peretele unei case din Constanţa.

În borcan era ascunsă o cantitate de aproximativ de 500 de kilogram de droguri.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, șase bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 45 de ani, toți din județul Covasna, în perioada septembrie – noiembrie 2017, ar fi avut preocupări de natura traficului şi consumului ilicit de droguri de risc și mare risc.

În urma percheziţiilor au fost ridicate 424 de grame fragmente vegetale, un comprimat de culoare albastră, 2 laptop-uri, 3 telefoane mobile și o tabletă.

Aport decisiv în descoperirea substanțelor vegetale l-a avut câinele de serviciu ”JEF”. Acesta este de la Centrul Chinologic Sibiu şi este specializat în depistarea substanțelor stupefiante.

Câinele JEF este de 7 ani în slujba legii.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa Poliţia Română

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor