logo
RNTV Live

De mâine se ridică starea de alertă. De ce restricţii scăpam

iohannis
Mihai Constantinescu

De mâine se ridică starea de alertă. De ce restricţii scăpam. După doi ani de frământări, cu perioade mai grele când s-au stins multe suflete din cauza pandemiei, dar şi de restricţii greu de îndurat,care ne-au dat viaţa peste cap, starea de alertă ia sfâşit de mâine. Acest lucru presupune că o serie întreagă de restricţii vor fi eliminate. Anunţul a fost făcut chiar de către preşedintele României, Klaus Iohannis.

”Am convocat o şedinţă de evaluare, cu toţi responsabilii din domeniu, în urma căreia am decis să nu mai prelungim dincolo de 8 martie starea de alertă instituită în România. Ministerul Sănătăţii este cel care urmează să gestioneze, în continuare, evoluţia pandemiei care sperăm că se apropie de final”, citat de către timponline.ro.

Astfel, nu vom mai avea nevoie de certificat verde pentru intrarea în magazine şi nici de mască în spaţiul liber. De asemenea, printre relaxări se află şi creşterea limitei de la 30% la 50% a capacităţii maxime a spaţiului, fără restricţii de interval orar, pentru competiţii sportive, activităţile din cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole, concerte în aer liber, conferinţe, workshop-uri, săli de sport şi piscine, evenimente private cu maximum 200 de persoane, potrivit sursei citate.

UPDATE

Toate restrictiile sunt eliminate de astăzi. Nu mai avem nicio obligaţie de la miezul nopţii, adica revenim la viaţa normală de dinainte de pandemie,

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/curier-batut-de-un-client…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/harcov-bombardat-noaptea-trecuta/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-murit-un-fost-presedinte-al…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor