logo
RNTV Live

Parcul Bucov organizează cel mai frumos eveniment dedicat bunicilor. Seniorii, învitaţi la ” Ziua bunicilor”

bunicilor sursă foto Smart and Happy Child
Mihai Constantinescu

“Ziua bunicilor”, la Parcul memorial ” Constantin Stere” de la Bucov

Parcul Bucov organizează cel mai frumos eveniment dedicat bunicilor. Seniorii, învitaţi la ” Ziua bunicilor”

Cine spune că dacă eşti senior nu te mai poţi distra? Reprezentanţii Parcului memorial “Constantin Stere” chiar îi susţin şi organizează cele mai frumos eveniment dedicat lor: ” Ziua Bunicilor”.

Evenimentul se desfăşoară duminică, 30 septembrie 2018,de la ora 10.30, la foișorul de lângă Teatrul de vară di Parcul Bucov.

“Vom începe cu un program de mișcare în aer liber dedicat seniorilor (și nu numai), alături de dna Nicoleta Mocanu, antrenor de fitness și instructor yoga prin râs și apoi vom continua cu Atelierul „Artă din Natură” adresat bunicilor și nepoților.

Precizăm că autobuzul 40 barat care merge de la Hale până la Parcul Memorial „Constantin Stere” are stația în spatele Catedralei și va circula din oră în oră începând cu ora 09.00.”, se specifică pe Facebook.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/exclusiv-video-micul-geniu-din-ploiesti-are-sase-ani-si-poate-face-ceva-impresionant-este-spaima-elevilor-de-a-viii-a/

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor