Impatimitii sportului hipic, dar si cei pasionati de cai putere s-au putut bucura de un eveniment unic, la Ploiesti. Denumita generic “De la cai, la cai putere”, manifestarea le-a oferit vizitatorilor posibilitatea sa urmareasca curse de cai, de trap si galop, insa si o expozitie cu peste 100 de autovehicule vechi, unele chiar din perioada interbelica. Bijuteriile pe patru roti au fost vedetele zilei de sambata, care au stralucit la Hipodromul din Ploiesti. Si cum o vorba celebra spune ca dragostea, de orice fel ar fi ea, trece prin stomac, participantii s-au putut bucura si de un barbeque party, orchestrat de echipa lui chef Catalin Scarlatescu.

Este una dintre cele peste 100 de autoturisme expuse sambata, la Hipodromul din Ploiesti, la prima editie a evenimentului “De la cai, la cai putere”. Intr-adevar si printre cele mai fotografiate exemplare de la eveniment. Iubitorii sportului hipic, dar si pasionatii de masini de epoca au avut parte de un regal al bijuteriilor pe patru roti, aduse din toate colturile tarii.

De cum au pasit pe zona verde, unde erau expuse masinile, vizitatorii au putut admira masini unicat, unele dintre ele chiar si in lume, de toate culorile si modelele.

O prezenta inedita la eveniment a fost cea a pilotului de raliu George Catalin Petrosanu. Desi se afla in scaun rulant, acesta este prezent in toate campionatele de superslalom. Conduce o Dacia 1310, cu care reuseste sa atinga performante notabile.

Participantii au luat parte si la un barbeque party, cu delicatese culinare preparate de echipa lui chef Catalin Scarlatescu.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *