logo
RNTV Live

De data aceasta e pe bune! Autorităţile prahovene, luate prin surprindere de zăpezi. Ce vrea să facă una dintre firmele care trebuia să se ocupe de deszăpezire

Mihai Constantinescu

Prahovenii riscă să rămână înzăpeziţi. Una dintre firmele de deszăpezire , renunţă să-şi facă treaba

De data aceasta e pe bune! Autorităţile prahovene, luate prin surprindere de zăpezi. Una dintre firmele de deszăpezire cu care s-a încheiat contract dă bir cu fugiţii.

Este vorba mai exact despre o societate care, la licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Prahova, a câştigat patru dintre cele opt sectoare în care fusese împărţit judeţul. Acum reprezentanţii firmei respective s-au răzgândit şi intenţionează să subcontracteze trei dintre acestea, informeză telegrama.ro.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/apel-catre-discovery-la-busteni-se-pot-face-documentare-fiecare-zi-nicaieri-nu-mai-vezi-12-ursi-laolalta-cu-oamenii-galerie-foto-video/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/prahova-mai-periculoasa-ca-oricare-boala-mortala-s-dovedit-vezi-de-ce/

Autorităţile sunt acum puse în dificultate. Intenţia câştigătorului contractului este de a încredinţa serviciile către terţi.  Astăzi reprezentanţii CJ vor decide dacă vor face acest lucru sau nu. Se vor analiza în detaliu modificările propuse de operator şi dotările cu care pot veni respectivele societăţi.

Aşa că în acest moment autorităţile chiar ar putea fi surprinse de ninsori. Şi de data aceasta pe bune. Nu există garanţia că firma care în urma licitaţiei a câştigat jumătate din suprafaţa judeţului va reuşi să facă faţă tuturor comenzilor care vor veni în perioada de iarnă.

În ceea ce priveşte organizarea deszăpezirilor din această iarnă, trebuie menţionat că drumurile judeţene au fost împărţite pe opt sectoare. De jumătate dintre ele ar trebui să se ocupe firma care tocmai a anunţat că vrea să subcontracteze trei dintre acestea. De celelalte se ocupă alte două firme diferite.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul repubikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor