logo
RNTV Live

De ce nu există pe piața ploieșteană trotinete electrice?/ VIDEO

Mihai Constantinescu

De ce nu există pe piața ploieșteană trotinete electrice?

Operatorii care au în domeniu de activitate servicii de închiriat  trotinete electrice prin intermediul platformelor on-line mai au de așteptat până când vor putea intra și pe piața ploieșteană. Asta pentru că legislativul ploieștean nu a aprobat până în prezent un regulament privind utilizarea acestor mijloace de transport pe domeniul public.

De ce nu există pe piața ploieșteană trotinete electrice?

Consiliul local Ploiești a decis să proroge proiectul de Hotărâre privind aprobarea Regulamentului  prin care se stabilesc condițiile de utilizare  a trotinetelor electrice închiriate prin intermediul unei platforme online, în regim self-service, pe domeniul public.

Practic, motivul pentru care s-a decis ca proiectul să fie prorogat a fost acela că există un Regulament aflat în vigoare, dar care nu a fost actualizat.

Consilierul local Mihai Tonsciuc, inițiatorul proiectului,  a prezentat în timpul dezbaterilor care sunt nemulțumirile operatoriLOR care au în domeniu de activitate servicii de închiriat  trotinete electrice și care doresc să își desfășoare activitatea și în municipiul Ploiești.

Acum nu rămâne decât reprezentanții administrației publice locale și cei ai operatorilor să se pună la aceeași masă și să creeze împreună un regulament prin care se stabilesc condițiile de utilizare  a trotinetelor electrice pe domeniul public, regulament care să fie aprobat în cadrul unei viitoare ședințe a Consiliului Local Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor