logo
RNTV Live

De ce a mers Marius Ciobanu la FCU Craiova, deși făcuse pregătirea cu Petrolul

marius-ciobanu-fc-u-craiova-1
Ștefan Petre

FC U Craiova 1948 a anunțat transferul jucătorului refuzat cu câteva zile înainte de Petrolul Ploiești, Marius Ciobanu (fost la FCSB, U Cluj și Clinceni).

„L-am urmărit cu atenție la noi, dar am considerat că nu are șanse să joace la Petrolul” – Claudiu Tudor, președinte FC Petrolul Ploiești

Conform ProSport, petroliștii au decis să nu semneze contractul cu Ciobanu după ce l-au monitorizat cu atenție în cantonamentul din Antalya de luna trecută. Președintele grupării prahovene, Claudiu Tudor, a explicat situația:

Am văzut și noi că Ciobanu a semnat cu FC U Craiova, dar până la urmă nu este treaba noastră și nu ne interesează cu ce i-a convins pe dânșii să îl accepte acolo sau din ce motiv au făcut acest transfer la nivelul Ligii 1. E treaba domnilor de la Craiova, iar noi îi urăm multă baftă acestui copil!

Totuși, eu vă pot vorbi de Ciobanu doar în legătură cu prezența lui pentru o perioadă la echipa noastră. Ne-a fost propus, nu are rost să dăm nume și să intrăm în prea multe detalii, și l-am luat cu noi în cantonamentul din Antalya. L-am urmărit cu atenție și vreau să fiu elegant în ceea ce voi afirma. Am considerat împreună cu antrenorul și cu colegii mei că avem pe postul lui Ciobanu trei soluții, iar el practic nu avea șanse să joace și nu avea astfel rost să îl ținem ca a patra variantă pe același post”, a declarat Tudor pentru ProSport.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor