De 1 iunie, micii vizitatori ai Ploiești Shopping City se bucură de Marea paradă a copilăriei și oferte speciale

De 1 iunie, micii vizitatori ai Ploiești Shopping City se bucură de Marea paradă a copilăriei și oferte speciale

Ziua copiilor vine la Ploiești Shopping City cu evenimente inedite pentru micii vizitatori ai centrului comercial. Timp de cinci ore, începând cu ora 14:00, 50 dintre cele mai iubite personaje din desene animate, filme de animație și fillme artistice vor tranzita galeria centrului comercial într-o paradă uriașă.

cel mai verde complex reziential

Prințese, monștri malefici, roboți de  mari dimensiuni, troli colorați, super eroi, ștrumfi, minioni și alte zeci de personaje se reunesc în Marea Paradă a Copilăriei. Mai mult, între 17.40 și 19.00, vizitatorii se vor bucura de o demonstrație de forță și curaj a două personaje de mari dimensiuni: BumbleBee și Optimus Prime.

Marea paradă a copilăriei este dedicată celor mici, și celor mari deopotrivă și este un moment de sărbătoare și magie. Ploiești Shopping City va aduce împreună pentru prima dată în regiune personaje Disney precum Mickey și Minnie, Tom și Jerry, Winnie the Pooh și Tiger, Rapunzel, Albă ca Zăpada, Prințesa Bell, Aladdin și Jasmin, Peter Pan, Tinkerbell și Căpitanul Hook. Nu vor lipsi nici personajele Marvel: Superman, Batman, Spider Man, Venom, Iron Man, Hulk, Thor și multe altele. De asemenea, au răspuns prezent la invitația de a-i cunoaște pe cei mici și protagoniștii din Patrula Cățelușilor, Țestoasele Ninja sau Eroi în Pijamale.

Mai multe informații despre eveniment se regăsesc pe www.ploiestishoppingcity.ro

Oferte speciale și lansări de 1 iunie

Și magazinele partenere Ploiești Shopping City celebrează copilăria cu promoții și activități pentru cei mici. Brandurile OPTIblu si Optiplaza oferă un voucher de 50 de lei la fiecare pereche de ochelari noi achiziționată, pentru toți cumpărătorii, mici sau mari.

De ziua lor, Cinema City îi așteptă pe cei mici să sărbătorească împreună cu toată familia și să se bucure de oferta specială: 8 lei biletul la filmele pentru copii. Gymboland pregătește de 1 iunie o serie de evenimente dedicate celor mici precum jocurile copilăriei sau petrecere cu Minioni. De asemenea, copiii care vor ajunge la Cartofisserie pe 1 Iunie, vor primi cadou un con cu cartofi proaspeți, prăjiți pe loc și sos la alegere.

În luna copilăriei, H&M a lansat noua colecție pentru copii Smiley World x H&M. Faimoasa față zâmbăreață este prezentă pe toate articolele vestimentare. Intersport sărbătorește Ziua Copilului cu 20% discount la încălțăminte, îmbrăcăminte, role, trotinete și skateboard-uri pentru cei mici, iar Teilor a pregătit o colecție de bijuterii dedicate copiilor, o adevărată invitație de a-și exersa creativitatea și originalitatea.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here