logo
RNTV Live

Party energizant sus pe terasa Ploiești Shopping City, cu Partydul Kiss FM, pe 16 septembrie

Partydul Kiss FM (3)
Oana Stoica

Ploiești, 15 septembrie 2022 – Seria petrecerilor organizate sus pe terasa Ploiești Shopping City se încheie pe 16 septembrie, cu Partydul Kiss FM. OLiX și Dan Fințescu promit două ore de mixuri energizante și o atmosferă de neuitat.

De-a lungul verii, vizitatorii centrului comercial s-au putut bucura de apusuri la înălțime și reload cu great times alături de prieteni, pe muzica nenumăraților artiști: Grasu XXL, Olivia Addams, Sasha Lopez, Minelli, Andrew Dum și Rhythmix.

Pentru a sărbători ultimele seri în aer liber sus pe terasă, vineri, de la ora 20:00, Ploiești Shopping City organizează încă un eveniment energizant alături de Partydul Kiss FM. OLiX și Dan Fințescu sunt cei care vor încărca cu bună dispoziție terasa centrului comercial.

Despre Partydul Kiss FM

Partydul Kiss FM a fost înființat de OLiX și Dan Fințescu, iar totul a început ca un proiect destinat exclusiv României. În 2014, Partydul Kiss FM și-a continuat dezvoltarea și în afara țării: Belgia, Italia și Spania. De asemenea, a bifat unele dintre cele mai mari festivaluri de muzică și sport: The Color Run, Holi România, Urbatlon, Life în Color, Neversea și Untold.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii pe aici.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele.

Aplicația mobilă SPOT recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături în Ploiești Shopping City, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive.

Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor