Senatorul PSD Daniel Zamfir afirmă că în cadrul ședințelor liberalilor s-a exprimat nemulțumirea față de faptul că liderul partidului, Nicolae Ciucă, a permis PNL-ului să fie influențat de PSD și că doresc să delimiteze clar limitele. Zamfir le transmit membrilor PNL că „nu mai este posibil să fie indeciși” și că trebuie să își asume responsabilitatea pentru faptul că, în timpul mandatului lui Florin Cîțu, au încheiat negocieri dezavantajoase pentru țara noastră în ceea ce privește PNRR.

”DRAGI PNL-ISTI, CU FUNDU-N DOUA LUNTRI, NU MAI MERGE!

Aflam de la sedinta PNL ca majoritatea liderilor i-au reprosat presedintelui Ciuca ca partidul e la cheremul PSD.

Acești lideri care critică pe Ciuca par să omită că ei înșiși făceau parte din #echipacastigatoare a lui #superman, care a susținut explicit în PNRR implementarea reformelor fiscale pe care acum premierul Ciolacu trebuie să le accepte pentru a accesa fondurile din PNRR.

Aud acum de la unii liberali ca nu vor sa incalce nush ce principii liberale si ca au o linie rosie.

Pai, linia asta rosie de care vorbesc, nu puteau sa o puna pe masa Comisiei Europene la negocierea PNRR?

Ghinion! Premierul Ciolacu nu se joaca de-a guvernarea. Si nici nu face jocuri politice. Stabilitatea tarii e mai importanta decat orice calcul politic acum.

Dragi colegi liberali, hotarati-va!

Dupa cele doua accidente istorice din istoria partidului, Orban si Citu, pe care chiar voi i-ati rejectat, nu duceti in desuetudine si notiunea de raspundere!

Ori va asumati-va acum ceea ce liderul vostru Citu a negociat, in numele Romaniei, cu Comisia Europeana, ori nu va deosebiti cu nimic de gloata de palavragii useristi si auristi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *