logo
RNTV Live

Deputat PMP de Prahova, Cătălina Bozianu:Primarii prahoveni, invitaţi să-şi trimită propunerile pentru a le transforma în amendamente

Referendumul constituțional
Mihai Constantinescu

Propunerile primarilor prahoveni pot deveni amendamente

Deputat PMP de Prahova, Cătălina Bozianu:Primarii prahoveni, invitaţi să-şi trimită propunerile pentru a le transforma în amendamente

Primarii prahoveni au fost invitaţi printr-o scrisoare oficială ca la dezbaterea Bugetului de Stat pe anul 2018 să trimită propunerile pe care le au  pentru a fi transformate în amendamente. Iniţiativa aparţine deputatului PMP de Prahova, Cătălina Bozianu.

Mai mult, aceştia au fost încurajaţi să vorbească deschis despre toate probleme cu care se confruntă în oraşele şi comunele lor pentru a le transforma în întrebări și interpelări.

”Doamnă/domnule primar,
Ca deputat prahovean în Parlamentul României, principala îndatorire pe care o am este să reprezint și să susțin cu prioritate interesele cetățenilor din toate localitățile județului nostru, indiferent de culoarea politică a primarilor aleși în aceste localități. Am convingerea fermă că noi, oamenii în care prahovenii au investit încredere, trebuie să lăsăm deoparte partizanatul politic și să ne unim forțele, capacitatea de muncă și priceperea pentru a realiza, împreună, proiectele menite să dezvolte județul nostru, orașele și satele noastre.
În campania electorală din anul 2016, m-am angajat în fața oamenilor să promovez în Parlament orice demers de natură să contribuie la dezvoltarea Prahovei, fără să țin cont de culoarea politică a primarului. Îmi respect angajamentul.
În virtutea acestui fapt, vă invit să-mi trimiteți propunerile dvs., pe adresa de email deputatbozianucatalina@gmail.com, până vineri, 8 decembrie 2017, astfel încât să le susțin ca amendamente la proiectul de Lege a bugetului de stat pe anul 2018.
De asemenea, ca deputat, am posbilitatea de a susține punctele de vedere și proiectele pe care le aveți în vedere pentru comunitățile dumneavoastră, ori pot să le cer miniștrilor, pe cale oficială, să răspundă problemelor pe care le ridică situația din orașele și comunele Prahovei. Vă invit de aceea, să-mi trimiteți problemele dvs. pentru a le transforma în întrebări și în interpelări adresate membrilor guvernului. Această invitație are caracter permanent.
Vă asigur că, pe toată durata mandatului meu de 4 ani, veți avea în mine un partener, și nu un adversar politic. Ca om de administrație publică (viceprimar al Municipiului Ploiești în perioada 2008-2012, apoi consilier local și județean), cunosc și înțeleg foarte bine greutățile cu care vă confruntați. Puteți conta, de aceea, pe sprijinul meu.
Cu prietenie și cu încrederea într-o bună colaborare,
CĂTĂLINA BOZIANU,
Deputat PMP de Prahova”.

Pentru mai multe stiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor