Graţiela Gavrilescu, reacţie dură:”le pregătesc și eu o surpriză, în instanță”

Graţiela Gavrilescu, reacţie dură:”le pregătesc și eu o surpriză, în instanță”

Fostul Minsitru al Mediului se pregăteşte să se apeleze la instanţă.

“Dacă cineva mi-ar fi spus, acum 5 ani, când i-am transmis prerogativele de președinte al ALDE lui Călin Popescu Tăriceanu, că mâna cu care am scris și am semnat toate documentele de înființare a acestui partid îmi va fi mușcată, fără nicio remușcare, de acesta, cu siguranță, nu aș fi crezut!
Dar, unii oameni, odată urcați pe scaunul puterii și amețiți de lingușelile consilierilor de conjunctură, uită cine le-a fost alături la greu. Și uită cum au ajuns sus și încep să creadă că li se cuvine orice, oricând, oricum, veșnic, din partea tuturor.
Lui și marilor bărbați politici, care, astăzi, au decis, pe furiș, fără curajul de a mă privi în ochi!, să mă radieze din ALDE, le pregătesc și eu o surpriză, în instanță.

Deciziile luate, în mare grabă, în Delegația Permanentă din 26 august sunt lovite de nulitate, pentru ca întrunirea acesteia nu s-a făcut statutar.
Deci:
1. Protocolul cu PSD-ALDE nu a fost denunțat din punct de vedere legal.
2. Retragerea de la guvernare devine caducă
3. Aprobarea susținerii candidaturii domnului Mircea Diaconu- la fel
4. Și, ghinion!, inclusiv alianța cu ProRomania are aceeași soartă!
De altfel, toate documentele ALDE, care au emanat ulterior acestei Delegații sunt lovite de nulitate, cu atât mai mult cele de astăzi, adoptate, așa cum s-a anunțat public, într-o ÎNTĂLNIRE INFORMALĂ!
Destructurarea partidului este obiectivul președintelui ALDE?
Nu așa se conduce!

În consecință, în calitate de membru ALDE, președinte în funcție al celei mai puternice filiale din țară, solicit reintrarea în legalitate a activității și demisia tuturor celor care au organizat și dispus aceste măsuri care nu au avut alt efect decât destructurarea partidului!”, a spus Graţiela Gavrilescu pe Facebook

hidro
tymbark

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here