logo
RNTV Live

Dan Puric reacționează vehement după zvonurile despre o eventuală candidatură la prezidențiale din partea AUR

dan_puric
Theo Tănăsescu

Actorul Dan Puric oferă o replică după speculațiile referitoare la posibila sa candidatură ca reprezentant al AUR la alegerile prezidențiale. Puric a abordat acest subiect în timpul unei emisiuni conduse de Ovidiu Ioanițoaia, unde a împărtășit o experiență deosebită din viața sa, petrecută într-o mănăstire.

Am discutat cu un nebun! Asta a fost reacția lui Dan Puric pe tema candidaturii la prezidențiale

„S-au trezit târziu! Eu sunt de mult președinte”

Actorul și regizorul a povestit, apoi, o discuție pe care a avut-o cu un om, pe nume Radu, la o mănăstire.

„Știți că am stat de vorbă cu un nebun, o dată la o mânăstire. La o mânăstire am găsit un nebun. Eu mă înțeleg mai bine cu nebunii”, a spus Dan Puric.

Continuând să dea detalii despre dialogul avut cu acel bărbat, Puric a povestit: „L-am întrebat, «Ce-ați face dumneavoastră, dacă ați fi președintele acestei țări?». Și nebunul s-a uitat la mine și mi-a zis, «Să înțeleg că până acum n-am făcut nimic?!». Deci el era președinte de mult… Așa si eu. S-au trezit târziu! Eu sunt de mult președinte”, a declarat Dan Puric, conform Național.ro.

George Simion îl susține pe Dan Puric

În urmă cu câteva săptămâni, liderul AUR, George Simion, spunea că Dan Puric ar fi un bun președinte pentru România.

„Dan Puric este o valoare a neamului românesc și este un om care militează pentru aceleași lucruri pentru care milităm și noi. Cu siguranță, la fel cum Ciolacu spune că un candidat bun ar fi Ion Cristoiu, pot să vă spun că Dan Puric ar fi un președinte de succes al României. Cred că în orice confruntare electorală, candidatul AUR va câștiga și vom avea în sfârșit un președinte”, a spus Simion.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor