logo
RNTV Live

Ploieştenii, invitaţi la consultare despre cursele de trap

Hipodromul Ploieşti va găzdui o nouă reuniune hipică oficială. Premiul „Rarău”,punct de atracţie al reuniunii
Mihai Constantinescu

Primăria Municipiului Ploiești organizează consultare publică în data de 07.04.2021 ora 15:00 la sala de ședințe a Primăriei Municipiului Ploiești, cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului Curselor de Trap ce se desfașoară pe Hipodromul Ploiești pentru anul 2021 și Calendarului Oficial al Alergărilor de Trap în anul 2021.

Proiectul menționat poate fi consultat pe pagina de internet a municipalității www.oloiesti.ro, postat în data de l5 martie  la secțiunea Consiliul Local —Transparență Decizională

Înscrierile la cuvânt vor dura maxim 10 minute și se vor referi exclusiv la proiectul de hotărâre.

Având în vedere situația pandemică actuală, se impune participarea într-un număr limitat a persoanelor interesate, acestea fiind rugate să respecte regulile de distanțare socială și recomandările legale impuse în acest sens.

Consultarea publică va fi transmisă live pe pagina de internet a municipalității, www.ploiesti.ro, începând cu ora menționată.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor