logo
RNTV Live

VIDEO/ Exclusiv – Vicepreședintele CJ Prahova, Vasile Pătrașcu, mazilit de PSD?

vasile patrascu (Large)
rnews

Scandal între PSD și ALDE în Prahova? Fostul viceprimar al Ploieștiului, Raul Petrescu, ajuns jurnalist peste noapte, a transformat emisiunea pe care o moderează intr-un adevarat război politic. Ținta din acest weekend a fost vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Vasile Pătrașcu.

În cadrul emisiunii, alături de moderator fiind invitat jurnalistul Sebastian Ignat, s-a vorbit despre faptul că ”vicepreședintele CJ face presiuni și șantajează directorii de spitale pentru a lua contracte de lucrări”.

Contactat, Vasile Pătrașcu a declarat că este vorba despre un linșaj mediatic făcut la comanda PSD. Și asta pentru că a descoperit mai mai multe nereguli la Spitalul de Urgență din Ploiești și la Spitalul de Obstetrică și Ginecologie din Ploiești.

De partea cealaltă, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, care este și președintele PSD la nivelul județului, a declarat: ”Nu știu ce s-a discutat în această emisiune și nici nu înțeleg de ce domnul Pătrașcu a făcut astfel de declarații. Raul Petrescu nu este membru PSD și nu se poate spune că PSD ar putea avea vreo influență asupra lui. Mai mult, la nivelul județului există o foarte bună colaborare între PSD și ALDE. Eu personal îl respect foarte mult pe domnul Pătrașcu și mă bazez pe experiența dumnealui, tocmai din acest motiv l-am susținut pentru a deveni vicepreședinte. Voi avea o discuție cu domnul Pătrașcu și vom vedea ce s-a întâmplat”.

Și invitatul lui Raul Petrescu a fost deranjat de modalitatea acestuia de a realiza o emisiune. Sebastian Ignat spune că nu a fost informat cu privire la subiectele dezbătute. Mai mult, jurnalistul este indignat de faptul că pot fi făcute publice informații calomnioase, fără ca acestea să fie verificate și fără a exista dovezi în acest sens.

Iată ce a postat jurnalistul pe pagina lui de socializare:

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor