logo
RNTV Live

Cunoscut luptător de MMA, autor a mai multor jafuri armate

9636884F-EB5A-4FB4-A72A-DEBDCD758CA8
Tudor Teodora

Bărbatul în vârstă de 34 de ani care a jefuit o farmacie din București ar fi un sportiv extrem de cunoscut în România. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore în urma perchezițiilor. 

Acesta este Radu Mihăiță, un cunoscut luptător român de MMA. 

Mihăiță a fost surprins de camerele de supraveghere  în timp ce amenința cu pistolul un angajat al farmaciei. Acesta a sustras apoi nu mai puțin de 3.000 de lei prin același mod de operare. 

În aceeași seara, bărbatul a încercat să dea o spargere și la un amanet, dar nu a reușit să o intimideze pe angajata de acolo. 

Radu Mihăiță urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul nu este la primul incident de acest fel. Acesta mai are antecedente penale în aceeași cauză, însă nu în țară.

Este vorba despre aceleași tentative de jaf ce au avut loc în străinătate. 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată.

La data de 31 ianuarie, Mihăiță ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale de tip amanet din Sectorul 6, unde a amenințat o angajată cu un pistol și ar fi cerut să-i remită încasările societății, însă aceasta nu a dat curs solicitărilor.

De asemenea, în aceeași seară, prin același mod de operare, ar fi sustras 3.000 de lei dintr-o farmacie din Ilfov. 

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații găsiți aici: Un cunoscut luptător MMA, autorul mai multor jafuri armate, în București | A dat spargere la o farmacie și o casă de amanet

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor