logo
RNTV Live

Cumperi băuturi alcoolice de pe internet? Vezi cu ce umplea un bărbat sticlele de whisky cumpărate de pe internet. Erau revândute la preţ avantajos

Percheziţii de amploare în Prahova şi Ilfov. 7 persoane vor fi conduse la audieri
Mihai Constantinescu

Vindea alcool amestecat cu arome alimentare pe post de whisky

Un bărbat de 27 de ani a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce a fost prins avâd în portbagajul autoturismul 84 de sticle de whisky fără banderole fiscale şi care prezentau semne vizibile de contrafacere. Acestea urmau să fie livrate unui client din Piteşti. 

Cu o investiţie mică, piteşteanul făcea o mică avere de pe urma vânzării sticlelor de whisky contrafăcut.

Potrivit stirilekanald.ro, se pară că bărbatul cumpăra sticle goale de whisky de pe interne. Le umplea apoi cu alcool amestecat cu apă şi diverse tipuri de arome alimentare. Băuturile erau vândute apoi direct sau prin intermediari, către clienţi ce organizau mese festive (petreceri,nunţi, botezuri etc).

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/doamna-de-fier-ploiestiul-bagata-de-adrian-dobre-comisia-de-disciplina/

Poliţiştii i-au percheziţionat casa. Au găsit mai multe sticle goale de whisky, dopuri şi recipiente cu substanţe folosite la prepararea conţinutului acestora. 

Recent, în cadrul aceluiaşi dosar penal, au fost identificate două persoane care achiziţionasera astfel de băuturi de la bărbatul de 27 de ani, în scop de revânzare, informează aceeşi sursă.

Pentru mai multe ştiri, vizitaşi site-ul republikanews.ro

Foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor