logo
RNTV Live

Cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă. Polițiștii ploieșteni au intrat pe fir

card credit
Mihai Constantinescu

Minore depistate de polițiști după ce ar fi făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au identificat și depistat două minore în vârstă de 15 ani, bănuite de efectuarea mai multor operațiuni financiare cu ajutorul unui card bancar găsit pe o stradă din municipiu.

În fapt, la data de 11 noiembrie, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Ploiești a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în urmă cu două zile, persoane necunoscute ar fi efectuat 14 plăti la mai multe unități comerciale de pe raza municipiului, cu ajutorul cardului său bancar pe care l-a pierdut.

Prejudiciul cauzat în urma activității infracționale este de aproximativ 1.400 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate și depistate. Este vorba despre două minore în vârstă de 15 ani, din Ploieșt. Acestea ar fi găsit cardul bancar pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, din municipiu.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de însușirea bunului găsit și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor