logo
RNTV Live

Cum se circulă pe drumurile din județul Prahova

drum_deszapezit
Dumitrescu Vlad

Consiliul Județean Prahova a emis un comunicat de presă în care anunță faptul că sâmbătă, la ora 08.00, pe drumurile din județ se circula în condiții de iarnă.

Iată comunicatul de presă:

La ora 08:00, în judeţul Prahova se circulă în condiţii de iarnă, pe toată rețeaua de drumuri judeţene. Se intervine permanent, pentru a se asigura un trafic în condiţii de siguranţă.  Potrivit informaţiilor furnizate de firmele responsabile de curățarea drumurilor, la ora 08:00, pe teren, se aflau  37 de utilaje de deszăpezire. Au fost utilizate utilaje cu lama și materiale antiderapante pentru degajarea carosabilului și prevenirea poleiului.

 La ora 08:00, cele trei companii responsabile cu activitatea de deszăpezire pe drumunile județene aflate în administrarea Consiliului Judeţean Prahova acționau pe  următoarele drumuri:

🔹Lotul 1 – zona de sud a județului acționează SC Coni SRL cu un număr de 9 utilaje;

🔹 Lotul 2 – Zona de est a Județului acționează SC RONI CIVIL INTEROUTE SRL cu 14 utilaje;

🔹 Lotul 3 – Zona de vest a județului acționează SCDA Infrastructură SRL cu 14 utilaje.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică de COD GALBEN pentru perioada 27 ianuarie, ora 10:00 – 28 ianuarie, ora 22:00. Vor fi precipitații semnificative sub formă de ploaie și ninsoare, viscol și intensificări ale vântului, care vor depăși 50-60 km/h la rafală.

Se recomandă evitarea deplasărilor pe timp de viscol și ninsoare, iar dacă este absolut necesar, să se informeze în prealabil dacă drumurile sunt blocate. Înainte de plecare, se recomandă verificarea funcționării sistemului de încălzire, a nivelului de combustibil și echiparea autovehiculului pentru condiții de iarnă (anvelope, lanțuri antiderapante, lopată, nisip).

Pentru informații sau sesizări legate de traficul în condiții de iarnă pe drumurile județene, cetățenii pot contacta Consiliul Județean Prahova la numărul de telefon: ☎ 𝟎𝟕𝟖𝟔.𝟕𝟏𝟓.𝟏𝟓𝟕.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor