logo
RNTV Live

Cum să ai un brad la modă în 2021

sursă foto Cosmopolitan.ro
Mihai Constantinescu

Cum să ai un brad la modă în 2021.

Împodobirea bradului de Crăciun este una dintre cele mai frumoase tradiţii din lume. Chiar dacă lumea nu mai respectă data, în mod traditional pomul de Crăciun se impodobeşte în Ajun de Crăciun, adică pe 24 decembrie.

Natural, din plastic, în ghiveci sau din materiale reciclabile, în orice casă, în această perioadă, este piesa principală care dă farmec sărbătorilor de iarnă.

Dacă şi tu te numeri printre cei care păstrează tradiţia împodobirii lui pe 24 decembrie şi vrei să ai unul în tendinţe, trebuie să ştii că 2021 recomandă să-l împodobeşti cu ornamente purpurii, aurii şi albastre.

De asemenea, 2021 vine şi cu o altă tendinţă interesantă: împodobirea mai multor pomi de Crăciun. Acest lucru presupune să ai unul principal în living, dar să nu uiţi nici de celelalte camere ale apartamentului/casei. Acolo vei pune câte unul mai mic.

Dacă te numeri printre persoanele care preferă bradul artificial. 2021 îşi pune amprenta şi la acest capitol. Vedetele anului sunt brazii artificiali cu aspect nins.

Pentru cei care preferă brazii naturali, dacă vrei să respecţi tendinţele va trebui să achiziţionezi unul în ghiveci pe care îl vei putea transplata în curte sau pe care îl vei putea dona după ce se sfârseşte perioada sărbătorilor de iarnă

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor