Cum învingem căldura. Toată lumea trebuie să știe asta!/ VIDEO

Cum învingem căldura. Toată lumea trebuie să știe asta!

Temperaturile caniculare din ultimele zile ne pot afecta grav sanatatea. Tocmai de aceea medicii serviciilor judetene de ambulanta transmit un mesaj ferm. Fiecare regula in astfel de situatii trebuie respectata cu strictete. Poate cel mai important avertisment vine sa ajute cardiacii, care trebuie sa stie ca imediat dupa ce isi administreaza tratamentul de tensiune nu au voie sa iasa in soarele torid de afara. Asa cum este bine cunoscut, hidratarea joaca si ea un rol extrem de important intr-o zi de foc.

Cum învingem căldura. Toată lumea trebuie să știe asta!

cel mai verde complex reziential

Tot mai multe persoane ajung sa aiba nevoie de ajutor medical, in zilele caniculare. Asta pentru ca se expun temperaturilor extrem de ridicate. Organismul abia ca mai poate face fata acestor valori crescute.

De astfel, medicii indeamna populatia sa cantareasca bine starea de sanatate, atunci cand decid sa apeleze numarul unic de urgenta 112. In cazul in care este posibil, si se poate lua legatura cu medicul de familie, este bine sa se ne indreptam catre acesta. Mai putine apeluri ar insemna ca nu va mai fi o presiune mare pe serviciul judetean de ambulanta, iar echipajele ar putea ajunge intr-un timp mai scurt la cazurile cu adevarat grave.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here