Cum este marcată Ora Pâmântului la Ploieşti. Alătură-te şi tu

app

Ora Pâmântului

Cum este marcată Ora Pâmântului la Ploieşti. Alătură-te şi tu.

Pe 24 martie stingem lumina.Primăria Municipiului Ploiești anunţă printr-un comunicat de presă că susține și anul acesta evenimentul “Ora Pământului”, o acțiune ecologică organizată de către World Wilde Fund for Nature și Earth Hour Romania.

Evenimentul se va desfăşura  în intervalul orar 20.30-21.30. Astfel iluminatul public va fi  oprit în zona centrală, respectiv Centrul Civic și Bulevardul Independenței. Acţiunea are menirea de a trage un semnal de alarmă asupra necesității de limitare a emisiilor de gaze cu efect de seră, precum și asupra problemelor grave cauzate de schimbările climatice cu care se confruntă planeta noastră, dar și pentru ca cetățenii să realizeze că este necesar să facem lucruri benefice pentru mediul înconjurător.

Ploieştenii sunt invitaţi să se alăture mişcării voluntare de mediu şi în data de 24 martie, între orele 20.30 – 21.30 să oprească consumul de energie din locuințe.

Din 2011, Earth Hour a intrat în etapa Mai mult decât o oră pentru planetă (Beyond the Hour), în care oamenii de pretutindeni sunt îndemnați nu numai să stingă lumina pentru o oră, ci să se angajeze în acțiuni responsabile față de factorii de mediu, în fiecare zi, și să-și schimbe comportamentul pentru a avea un impact mai mic asupra naturii. În anul 2013, municipiul Ploiești a luptat pentru a deveni Capitala Earth Hour, iar competiția ne-a oferit apreciatul loc III.

Vezi şi https://republikanews.ro/seful-dna-ploiesti-si-mai-multi-procurori-sunt-anchetati-de-inspectia-judiciara/

Foto cu caracter ilustrativ

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here