logo
RNTV Live

VIDEO/ Roberta Anastase: ”Clanul Cosma blochează investițiile din județ”. Ce îi răspunde Mircea Cosma?

roberta si cosma
Oana Stoica

Scandalul dintre deputatul Roberta Anastase și familia Cosma, a reizbucnit după ce a mocnit o perioadă. Supărată că amendamentul pe care l-a propus în plenul Camerei Deputaților nu a trecut, Roberta s-a apucat să facă scandal. Deputatul PNL a postat pe pagina personală Facebook un mesaj video cu momentul când propune un amendament la Legea bugetului de stat pe 2017, pentru alocarea unor sume ce vizau construirea unui Spital Municipal de Urgență în Ploiești. Anastase scrie că amendamentul a fost respins de votul parlamentarilor PSD și ALDE.

https://vimeo.com/202965055

Prima propoziție din postarea Robertei Anastase este : ”Clanul Cosma blochează în continuare dezvoltarea județului Prahova!”

Roberta Anastase: „Mulțumesc, domnule președinte, amendamentul meu are numărul 29. Se propune suplimentarea sumei prevăzută la anexa 7/31 Prahova, cu suma de 32.236 mii lei pentru finanțarea obiectivului de investiții Spitalul Municipal Ploiești. Situația dificilă în care se află în prezent cele două unități sanitare care se află în subordinea CL ploiești, respectiv Spitalul de Pediatrie și Spitalul municipal face imposibilă orice investiție în infrastructura acestor clădiri. Obiectivul acestei investiții este crearea unei unități medicală nouă realizată la standarde europene dotată cu aparatură nouă și modernă”.

Președinte: Mulțumesc, voturi pentru?

Roberta Anastase: Doamna Andreea Cosma, nu votați?

Președinte: 114, Împotrivă? 176. Abțineri? Nu sunt.

Fostul președinte al PSD, dar și al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, a declarat pentru republikanews că nu vrea să comenteze gesturile deputatului PNL. ”Această ființă a cerut în mod imperios ca mie și familiei mele să ne fie făcute dosare penale. A făcut asta împreună cu șeful IJP Prahova de atunci, în ctombrie 2011. Pentru mine nu există Roberta Anastase”, ne-a declarat Mircea Cosma. Mai mult, fostul președinte al Consiliului Județean Prahova îi reamintește Robertei Anastase ce proiecte importante a blocat chiar ea, cu bună știință. ”De ce a blocat modernizarea drumului Valea Doftanei -Brașov? Să nu uite că d-na Udrea traiește! Dacă nu blocau cu sute de mofturi și expertize podul la Gara de Vest, azi aveau bani să facă un spital de interes local. Guvernul dă bani pentru investiții naționale și regionale. Așa că le recomand celor de la PNL și primarului Dobre, să acceseze fonduri europene”, a mai menționat Mircea Cosma. Am încercat să aflăm și de la Roberta Anastase cum comenteză aceste aspecte, însă nu a putut fi contactată.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor