logo
RNTV Live

Cum arată cel mai nou loc de joacă din Ploieşti/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Cum arată cel mai nou loc de joacă din Ploieşti

Primăria Ploieşti a finalizat lucrările de amenajare a unui nou loc de joacă modern. Acesta este situat pe strada Industriei, din zona Bariera Bucureşti. Investitia a fost realizat cu ajutorul unei sponsorizări obţinute de municipalitate.

Cum arată cel mai nou loc de joacă din Ploieşti

Ca o alternativă la internet, reţele de socializare sau televizor, primăria Ploieşti şi-a propus să investească în amenajarea locurilor de joacă pentru copii, astfel încât aceştia să petreacă mai mult timp afară, în natură.

Primul loc de joacă este deja gata, acesta este amenajat în zona Bariera Bucureşti, pe strada Industriei.

Locul de joacă este modern, un spațiu de relaxare, atât pentru copii, cât și pentru adulții care îi însoțesc. Perimetrul este pavat cu covor din tartan și dotat cu: mobilier urban, bănci, coșuri de gunoi, gard PVC colorat şi obiecte de joacă; balansoar pe arc 3 m cu figurine 3D, complex de joacă, carusel cu figurina, jucării pe arc, ursuleț 3D pe arc, elefănțel 3D pe arc si cățărătoare cu plasă.

Primăria ne asigură că obiectele de joacă sunt de înaltă calitate, respectă toate cerințele de siguranță în vigoare fiind omologate/autorizate.

Valoarea totală a investiției este de 206.474,00 lei.

Primaria Ploieşti şi–a propus sa reamenajeze si celelalte locuri de joaca din oras.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor