logo
RNTV Live

Copiii dintr-un cartier ploieştean, obligaţi să se joace în apropierea gunoaielor şi a excrementelor de animale/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Copiii dintr-un cartier ploieştean, obligaţi să se joace în apropierea gunoaielor şi a excrementelor de animale. Este semnalul tras de o ploieşteancă ce locuieşte în cartierul Mihai Bravu.

Aceasta susţine că, la mai puţin de 30 de metri de parcul de pe strada principală a cartierului mentionat, gunoaiele zac zile în şir sub soare. Mirosul este insuportabil, ca să nu mai punem la socoteală imaginea dezolantă. Este locul unde copiii se presupune că ar trebuie să socializeze cu alţi micuţi, să se joace şi să petreacă momente frumoase cu alţi micuţi şi părinţii lor.

Nici parcul în sine nu are soartă mai bună. Este plin de buruieni, excremente de animale, iar tomberoanele lipsesc sau dacă există sunt distruse.

De asemenea, ploieşteanca susţine că întreg cartierul începe să arate ca unul din lumea a treia. Spre exemplu, pe drumul de la biserica “Sfântul Dumitru” spre ultima staţie a traseului 7, cât şi pe câmpurile de lângă căile ferate, este plin de gunoaie şi buruieni.

Imaginie nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/in-plina-canicula-ploiestiul…/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor