logo
RNTV Live

Cum a vrut să păcălească un bărbat pe angajații unui magazin de materiale de construcții din Blejoi?

MG_8663 sursă foto Sazy
Erika Stoica

Cum a vrut să păcălească un bărbat pe angajații unui magazin de materiale de construcții din Blejoi?

Ieri, polițiști din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați de către reprezentanții unei societăți comerciale despre faptul că o persoană ar fi sustras mai multe produse din incinta magazinului.

În baza sesizării, polițiștii deplasați la fața locului au identificat și depistat un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Blejoi, care a fost condus la sediul unității de poliție pentru audiere.

În fapt, bărbatul ar fi sutras din zona drive-in a societății comerciale din comuna Blejoi mai multe bunuri, respectiv un ciocan rotopercutor, șuruburi de dulgherie și mai multe tuburi de spumă poliuretanică pe care le-a introdus în portbagaj, în compartimentul roții de rezervă, ulterior achitând doar doi saci de adeziv.

Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 2.000 de lei a fost recuperat în totalitate.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor