logo
RNTV Live

Alexandru Ichim: “Petrolul, una dintre puținele echipe care nu se refuză!”

alex ichim ceahlaul PN
Cristian Anghelescu

Alexandru Ichim: “Petrolul, una dintre puținele echipe care nu se refuză!”

Longilinul apărător care a semnat, ieri, cu Petrolul, un contract valabil pentru un an și jumătate, a admis să vorbească pentru Republikanews.

Iată gândurile fotbalistului traduse într-un scurt interviu:

Redactor: Bine ai venit la Petrolul, cum te simți?

Alexandru Ichim: Mulțumesc pentru urare, dar totul se întâmplă foarte repede, sunt ușor confuz!

R: De ce spui “foarte repede”?

A.I.: Pentru că, de exemplu, vineri nici nu visam să semnez un contract cu Petrolul iar astăzi, deja, dau un interviu!

R: Poți detalia?

Am fost urmărit, este clar!

A.I.: Desigur! Cel mai probabil am fost urmărit de emisarii Petrolului pentru că, iată, m-au contactat la numai câteva zile după ce mi-a expirat contractul cu CS Mioveni! Altfel, ce să zic? Voiam să merg acasă și să mă liniștesc o vreme dar, iată, luni merg în cantonament la Cheile Grădiștei! După, la Buftea! Apoi, să facem fericiți suporterii prin promovare! Este treabă, nu mai e timp de odihnă! Toată lumea mi-a spus despre proiect, că este seriozitate și nu trebuie să ne gândim decât la fotbalși la promovare! Restul… va veni de la sine!

R: Petrolul… Ai visat vreodată?

A.I.: Nu va fi un răspuns de curtoazie, este adevărul pur: da, am visat să joc la această echipă în clipa în care am văzut frenezia tribunelor, la meciul de Cupa României! Ne-am calificat noi dar am simțit cum amărăciunea fanilor ploieșteni s-a metamorfozat în aplauze pentru jocul echipei! Asta am vrut mereu, să lupt și să-mi merit aplauzele! La Ploiești va fi posibil și sunt gata să și demonstrez că, împreună cu echipa, vom fi cei mai buni din divizie! Și vom și promova, de două ori la rând!

Îmi place sistemul cu trei fundași!

R: Antrenorul Romulus Ciobanu joacă cu trei fundași. Agreezi sistemul, ai mai jucat așa?

A.I.: Nu numai că agreez jocul cu trei fundași, chiar îmi place foarte mult, acordă fotbalistului libertate și îl lasă să gândească! Am mai jucat așa la Botoșani, îmi era chiar foarte bine!

R: Ce faci, ajungi ploieștean?

A.I.: Imediat după cantonamente, mă mut în Ploiești! Dar nu definitiv, eu sunt moldovean de la Piatra Neamț, acolo am părinții, rudele, iubita!

R: Și excluzi, așadar, să te muți aproape de Capitală?

A.I.: Da, clar, voi încerca să fericesc fanii Petrolului dar, în vacanțe, merg acasă, la malul Bistriței!

R: În regulă, multă baftă!

A.I.: Așa să fie!
 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor