logo
RNTV Live

Cum a fost pedepsită mama din Ploieşti care şi-a ucis fiul cu ciocanul şi apoi l-a îngropat în curtea casei

Cum a fost pedepsită mama din Ploieşti care şi-a ucis fiul cu ciocanul şi apoi l-a îngropat în curtea casei
Mihai Constantinescu

În toamna anului trecut, întreg oraşul Ploieşti era zguduit din temeliii de o crimă oribilă săvârşită de o mamă. Este vorba despre Lucia Daniela Groza, în vârsta de 63 de ani, care şi-a ucis propriul fiu cu mai multe lovituri de ciocan şi apoi l-a îngropat în curtea casei sale.

După două săptămâni de la comiterea faptei, femeia a mers la poliţie şi a povestit oamenilor legii tot ce făcuse. Le-a explicat poliţiştilor că fiul său, în vârstă de 41 de ani, obişnuia să bea peste măsură şi să o abuzeze fizic. Femeia a povestit că, temându-se să nu fie ucisă de către fiul său, în acea seară, după ce acesta a adormit, a luat un ciocan şi l-a lovit până când l-a ucis.

Pentru fapta sa a fost condamnată definitiv la 12 ani de inchisoare, fiind găsită vinovată de infracţiunea de omor calificat. Iniţial, a făcut apel la sentinţa pronunţată de Tribunalul Prahova, însă ulterior a renunţat la proces.

sursa https://www.news.ro/social/justitie/femeia-din-ploiesti-condamnata-la-12-ani-de-detentie-dupa-ce-si-a-ucis-fiul-a-renuntat-la-apel-si-ramane-cu-pedeapsa-1922411805082017061517019562

sursa foto Click.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor