“Culturi de primăvară” indoor și outdoor, descoperite de către poliţişti. Percheziţii de amploare/ VIDEO

“Culturi de primăvară” indoor și outdoor, descoperite de către poliţişti. Percheziţii de amploare.

Potrivit Poliţia Română, din 2020 și până în prezent, 13 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani, s-ar fi constituit într-o grupare infracțională și s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc și substanțe cu efect psihoactiv de la persoane din Brăila și București, pe care le-ar fi vândut în Buzău.

De asemenea, unii dintre membrii grupării ar fi înființat culturi indoor și outdoor de cannabis.

În urma perchezițiilor, a fost descoperită o cultură indoor de cannabis, au fost ridicate 950 de grame de canabis, recipiente care conțineau componente chimice utilizate la prepararea substanțelor psihoactive, mai multe telefoane mobile și 3.600 de lei.

Au fost puse în executare 13 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Buzău, pentru audieri.

La activități au participat și polițiști ai brigăzilor de combatere a criminalității organizate Ploieşti și București, polițiști ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila, precum și jandarmi ai inspectoratelor județene de jandarmi  Buzău și Ploiești şi ai Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Vezi şi https://republikanews.ro/foc-intentionat-la-bucov/

Vezi şi https://republikanews.ro/tzanca-uraganu-liderul-protestelor/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here