logo
RNTV Live

CULTURA LA NIVEL INALT IN MIZIL. FESTIVALUL INTERNATIONAL DE POEZIE SI EPIGRAME “ROMEO SI JULIETA” A AJUNS LA EDITIA CU NUMARUL 16/VIDEO

Georgescu Cristi

Dupa o pauza de doi ani de pandemie s-a organizat din nou Festivalul International de Poezie si Epigrame “Romeo si Julieta”, cu prezenta fizica la Mizil. In acest an evenimentul a ajuns la editia cu numarul 16. Participantii care s-au inscris in concurs nu sunt doar din Romania. Au fost validati in competitie scriitori din Ucraina, Republica Moldova si chiar Canada.

Aproape 700 de participanti s-au inscris si au fost admisi in cadrul celei de-a 16-a editie a Festivalului International de Poezie si Epigrame “Romeo si Julieta”, de la Mizil. Concurenta a fost acerba, mai ales ca autorii si scriitorii vin din toate colturile tarii.

Evenimentul, care a oferit premii castigatorilor de peste 4000 de lei, a fost realizat fara prezenta fizica timp de trei ani, din cauza pandemiei de Covid 19.

Concurentii care au luat parte la eveniment au avut la dispozitie aproximativ trei luni pentru a se inscrie.

Marele premiu “George Ranetti” a mers catre doi participanti. La sectiunea poezie a castigat Daria Dumescu, cu opera “Dusmani fara voie”, in timp ce la cea de epigrama Laurentiu Ghita, care a scris patru epigrame, ce au fost pe placul juriului de specialitate.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor