logo
RNTV Live

Culmea corupție: Primar în vacantă din fonduri de la UE într-o pensiune de unde a dat afară niște elevi aflați în tabără

primar sursă foto ziare.com
Erika Stoica

Culmea corupție: Primar în vacantă din fonduri de la UE într-o pensiune de unde a dat afară niște elevi aflați în tabără.

S-a crezut cu puteri nelimitate, dar legea l-a trezit la realitate pe primarul din comuna Vedea, județul Giurigiu. Este vorba mai exact de Marian Țaga, fort primar în comuna menționată.Alături de încă alte trei persoane, a fost trimis în judecată în stare de libertate.

Concret,fostul primar al comunei Vedea din judeţul Giurgiu, fostul viceprimar, un fost angajat al primăriei şi fosta directoare a şcolii au fost trimişi în judecată de DNA după ce ar fi scurtat perioada petrecută de 45 de elevi într-o tabără obţinută printr-un proiect cu fonduri europene. După plecarea copiilor, în locul acestora s-ar fi cazat chiar ei, împreună cu rude și prieteni, iar procurorii susțin că ar fi trimis documente false pentru decontarea acestor servicii acoperite din fonduri europene.

Citește mai multe AICI

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor