logo
RNTV Live

Culmea atletismului: să ai o pistă de alergare în colţuri. Culmea este că şi există! Se află în Prahova

pistă de alergare Pista de alergare cu unghiuri de 90 de grade/ sursă foto ziare live
Mihai Constantinescu

Pista de alergare cu unghiuri de 90 de grade

Culmea atletismului: să ai o pistă de alergare în colţuri. Culmea este că şi există! Se află în Prahova. Dacă pentru unii ar putea suna a banc sec, pentru sportivii care folosesc baza sportivă de la Câmpina situaţia nu poate decât să le aducă tristeţe pe chipuri.

Baza sportivă mult aşteptată de antrenori şi sportivi nu este decât o mare dezamăgire. Are pistă de alergare cu unghiuri de 90 de grade, teren de baschet mai mare decât dimensiunile oficiale, şi de handbal, mai mic decât ar fi normal. Primăria din localitate a plătit pentru acest dezastru 33.000 de euro, notează cei de la digi24.ro.

Nu se ştie exact dacă baza sportivă vrea să revoluţioneze sportul, dar cert este că , spre exemplu, teren de baschet de aici este mai mare decât unul obişnuit cu trei metri, iar terenul de handbal care ar trebuie să aibă 44 de metri lungime, aici are doar jumătate din suprafață. Poarta de handbal a fost şi ea puţin ajustată. n loc de 3 metri are doar 2,8. Panoul de baschet nu este detașabil, ci sudat de poarta de handbal, precizează digi24.ro.

Pista de alergări este inutilă şi asta pentru că nu este ovală aşa cum ar fi trebuit.Colţul terenului de 90 de grade îl obligă practic pe sportiv să se oprească brusc.

Cei care se încumetă să vadă cum este să faci sport aici pot închiria oricare din aceste terenuri. Sunt preţuri cuprinse între 25 şi 35 de lei pe oră.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor