Cu sabia lui Damocles deasupra capului

poza nicoleta
angajare

Cu sabia lui Damocles deasupra capului

Meci nerecomandat cardiacilor în această seară la Sala Sporturilor “Olimpia”, Tricolorul LMV Ploiești reușind o victorie de trei puncte la capătul unui meci de 4 seturi.

Elevii lui Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu au câștigat cu 3-1 (25-27, 25-14, 25-15, 25-17), după 111 minute de joc intens, primul set terminându-se “a la Pyrrhus” după ce ploieștenii au condus la un moment dat cu 21-14!

Meciul, set cu set

Atmosfera creată de cei peste 500 de suporteri prezenți a fost una frumoasă, așa cum a arătat și jocul gazdelor în primul set. Nimic nu anunța nebunia propusă de elevii lui Nicolay Jeliazkov după ce, aproape o jumătate de oră, au fost conduși: 8-5, 16-12, 21-14! Din acel moment, având parcă un văl pe față, Olteanu&Co. s-au întrecut în greșeli, atât la serviciu cât și în atac. Forța blocajului echipei zălăuane a crescut de la minge la minge iar Rareș Bălean (46 de atacuri reușite!), în zi de grație, a dictat tonul bucuriei!

Morga antrenorului Sergiu Stancu a fost evidentă, acesta preferând să-și lase jucătorii, în pauza dintre seturi, fără nicio indicație.

Simțind “că-i lată”, voleibaliștii Tricolorului au intrat deciși să schimbe repertoriul. Cu maximă concentrare, arătând putere și mai ales caracter, Jorna, Stulenkov, Lică, Olteanu, Bissette și Carrasco, alături de libero-ul Kroiss, au predat o lecție de volei pe care oaspeții nu și-au putut-o însuși. Serviciul a fost principala armă, Lică și Stulenkov (câte 21), Bissette (18) și Carrassco (14) îngropând zeci de mingi în terenul advers! Apoi, la recepție, Jorna a fost “the best”, cele 44 de baloane utile evidențiidu-l în rândul echipei sale. Iar Lică, într-un meci pe care l-a jucat cu dinții strânși, a atacat fericit 43 de mingi, dublu față de cele reușite de “căpitanul” Olteanu!

Urmează o minivacanță

Un meci frumos pentru spectatori și telespectatori dar, cu siguranță, tensionat până la nebunie pentru antrenorii și oficialii Tricolorului. Rezultatul final, unul care mulțumește echipa gazdă, a făcut pace între staff-ul tehnic și jucătorii de bază ai echipei. Care, cu siguranță, au simțit fiori reci pe șira spinării după primul set!

La capătul acestui ultim joc pentru echipa ploieșteană, aceasta a acumulat 55 de puncte, fiind la numai un punct de Steaua, echipă care mai are de disputat un meci.

Urmează o pauză de 11 zile, până pe 3 martie, dată la care va debuta play-offul.

sursa: tricolorullmvploiesti

hidro

1 COMENTARIU

  1. […] https://www.republikanews.ro/cu-sabia-lui-damocles-deasupra-capului/Cu sabia lui Damocles deasupra capului Meci nerecomandat cardiacilor în această seară la Sala Sporturilor “Olimpia”, Tricolorul LMV Ploiești reușind o victorie de trei puncte la capătul unui meci de 4 seturi. Elevii lui Sergiu Stancu și Mădălin Marinescu au câștigat cu 3-1 (25-27, 25-… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here