logo
RNTV Live

“Ne-ați umilit complet dar nu vom ceda niciodată!”

IMG_20160819_163750_resized_20160819_052601403
Cristian Anghelescu

De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, fanii Petrolului alături de Mircea Dridea, Silviu Crângașu, Cristi Vlad și Tavi Grigore s-au regrupat la stadionul “Ilie Oană” pentru a pune la cale o strategie vizând viitorul imediat al echipei.

Sala s-a umplut la capacitate iar toți cei prezenți au crezut că pot spune orice, eventual blamând la nesfîrșit decizia din ședința Consiliului Local. Au fost repede potoliți de pedanța seniorului Mircea Dridea dar și de apelurile concrete ale președintelui AJF, Silviu Crângașu, ale lui Cristi Vlad și Tavi Grigore, cu toții plasați în fața celor strânși să stabilească desfășurătorul imediat.

La prezidiu a stat și Octav Preda, unul dintre conducătorii Uniunii Suporterilor Petroliști, personaj care a anunțat că este aproape de a se delimita de PNL, formațiunea pe care a ales să o sprijine în campanie în contrapartidă cu un eventual ajutor dacă Adrian Dobre va fi ajuns primar… “Am tot așteptat și sunt complet dezamăgit de ceea ce trăiesc cu oamenii ăștia! Sunt foarte aproape să mă delimitez de ei, retrăiesc drame ale trecutului” a început Octav. Cel care, foarte tranșant, a anunțat că toate cele întâmplate vor fi ținute minte: “Mizeria asta de politică te face să caști ochii, te călește! Este clar că am asistat la un troc politic ordinar, în care unii vor CSM-ul iar ceilalți, Petrolul! Un joc odios anunțat, în care totul ar fi fost posibil în cazul în care Petrolul făcea parte dintr-un proiect aproape de CSM! Ori noi, cum am anunțat, nu ne dorim asta, vrem o echipă curată, departe de imixtiuni politice! Nu vrem să o ducem bine acum și să o luăm de la capăt după 3-4 ani! Ne-am ars o dată! Drept pentru care, acum, vrem să luptăm pentru noi, pentru Petrolul nostru! Vreau să văd și eu, mâine, la 12:00, 2-3000 de suporteri aliniați la intrarea <<B>>! Să le arătăm că suntem o forță! Dar suntem, oare? Aceiași 50-100 de oameni apărem peste tot, unde sunt zecile de mii de la București? Dacă ajungem măcar 3000 în fața lor, nu vor mai avea curaj să ne persifleze și vor ceda! Ne-ați umilit complet dar nu vom ceda niciodată!” a spus Preda.

La unison, Mircea Dridea și Cristi Vlad au făcut apel la moderație și calm dar au incitat pentru dragostea necondiționată față de Petrolul: “O să vedeți că va fi greu ca cineva să dărâme mitul <<lupilor>>! Este foarte clar, mie mi-a fost suficient să urmăresc simulacrul de la ora prânzului! Decizia este una literalmente politică și-mi asum cele spuse! Este trist că tocmai acest simbol al orașului este scos la mezat! Poate va fi altceva, mâine!” a spus Dridea. Iar Vlad a completat: “Chiar nimeni să nu vadă că noi nu cerem bani de la Consiliu Local? Că facem totul doar cu ajutorul suporterilor, dorind doar transparență? Avem vândute în două ore peste 100 de abonamente, în condițiile în care astăzi s-au pus în vânzare! Vrem doar să reprezentăm Ploieștiul, să jucăm în galben și albastru să avem scutul pe piept și sigla pe frontispiciu! Sunt ale noastre, ale ploieștenilor, ni se cuvin! Acum vreți bani pe ele? Ne facem de râs în toată țara!” a conchis Vlad.

După un ceas, conferința s-a terminat. Au rămas promisiunile și ambițiile. Mâine, la prânz, s-au anunțat mai mulți suporteri decât cei veniți azi. Vor înțelege ceva oamenii politici? Va apărea voința politicului pentru a ajuta noul proiect? Se va renunța la stupida evaluare a mărcii, lucru lăsat la voia întâmplării în urmă cu câțiva ani? Credeți că vă va mai ierta cineva, vreodată, în urma acestui inexplicabil derapaj? Am înțeles că nu țineți cont de voința ploieștenilor și aveți afinități exclusiv din rațiuni politice, dar când o să vă potoliți și, mai ales, când veți lucra doar pentru cei care v-au ales în fruntea bucatelor?

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor