Victorie mare pentru naționala de tineret a României

elvetia - romania lugano
angajare

Victorie mare pentru naționala de tineret a României

Echipa naţională de tineret a României a învins, aseară, la Lugano, cu scorul de 2-0, reprezentativa similară a Elveţiei. Meciul a contat pentru  grupa a opta de calificare la Campionatul European U-21 din 2019. Competiţie ce va fi găzduită de Italia şi San Marino.

Cum s-au marcat golurile României

Primul gol a fost marcat de Mihai Dobre, în minutul 24. Mijlocaşul care evoluează la Bury, în liga a treia engleză, a înscris cu o execuţie acrobatică, din întoarcere, după o aruncare de la margine a lui Cristian Manea, de pe partea dreaptă, şi o deviere cu capul a lui Marco Dulca.

În minutul 87, Alexandru Cicâldău, mijlocaşul formaţiei FC Viitorul, a dus scorul la 2-0. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a primit mingea de la George Puşcaş, la 18 metri, de unde a plasat mingea sub transversală, fără ca portarul elveţian să poată interveni.

În urma acestui rezultat, echipa pregătită de Daniel Isăilă a acumulat 10 puncte şi este în continuare liderul grupei grupei a opta. Se află la patru puncte de Ţara Galilor, care se află pe locul secund, cu şase puncte obţinute în trei jocuri. Locul 3 este ocupat de Elveţia, cu patru puncte adunate în patru meciuri. Urmează Bosnia (3 puncte/3 meciuri), Portugalia (3puncte/1 meci) şi Liechtenstein (0 puncte/3 meciuri).

Iată componența echipelor

Elveţia: Kobel – Stettler, Bamert (Grgic 67′), Rhyner, Garcia – Lauper, Ruegg – Oberlin, Sow (Itten 67′), Spielmann (De Oliveira 61′) – Ajeti. Selecţioner: Heinz Moser.

România: A. Radu – Manea, Nedelcearu, Paşcanu, I. Radu – Cicâldău, Dulca – Dobre, Hagi (Screciu 77′), Burlacu (Costache 65′) – Puşcaş (Tudorie 88′). Selecţioner: Daniel Isăilă.

În primele trei partide, România s-a impus în deplasările din Liechtenstein (2-0) şi Bosnia – Herţegovina (3-1) şi a remizat la Ovidiu, cu Elveţia (1-1).

sursa: mediafax

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here